loading...
هیئت باب النساِِءالعالمین
احمد جهانبخش بازدید : 325 یکشنبه 03 شهریور 1392 نظرات (0)

لعن نمودن؛ نمود برائت!

نفرین، لعن

از جمله فروع اعتقادات مسأله ی تولیّ و تبریّ است. بدین معنی که مسلمان حقیقی باید دوستدار و ولایت پذیر اولیای الهی و دشمن و برائت جوینده از دشمنان الهی باشد.


در همین راستا "لعن" یکی از نمودهای نمایش این اعتقاد در انسان است که نسبت به دشمنان الهی با لعن و نفرین ایشان اعتقاد مستحکم خویش را نشان می دهد. براساس آیات قرآن لعن امری پذیرفته شده است و اساسا این آموزه برگرفته از قرآن کریم است که در ادعیه شیعه نیز ظهور و بروز یافته است که از جمله مشهورترین آنها زیارت عاشوراست که لعن دشمنان خدا و دشمنان اولیای الهی را بصورت جدی مد نظر قرار می دهد. این نوشتار می کوشد براساس مستندات قرآنی، ریشه ی این اعتقاد شیعی را نشان دهد.لطفا به ادامه مطلب بروید

 

احمد جهانبخش بازدید : 409 پنجشنبه 31 مرداد 1392 نظرات (0)

 

 

حمزه، شیر خدا و رسول

حمزه

حمزة بن عبدالمطلب بن هاشم بن عبدمناف عموی پیامبر عظیم الشأن اسلام صلی الله علیه واله و امیرمومنان علی علیه السلام است. کنیه اش «ابویعلی» و حدود دو یا چهار سال از رسول خدا صلی الله علیه واله بزرگتر بود.

 

یار غیور رسول

بنا بر قول صحیح تر، اسلام آوردن حمزة بن عبدالمطلب در سال سوم یا چهارم بعثت بوده است. حمزه نزد پیامبر صلی الله علیه واله آمد و اظهار داشت: پسر برادرم آیا آنچه می گویی حق است؟ پیامبر صلی الله علیه واله سوره ای از قرآن بر او خواند تا کاملاً روشن شد. پیامبر صلی الله علیه واله از ایمان آوردن حمزه خوشحال شد. مسلمان شدن حمزه بر شوکت و عظمت پیامبر صلی الله علیه واله و مسلمانان افزود، زیرا به خاطر او کمتر می توانستند به حضرتش اذیت و آزاری برسانند. او پس از حضرت ابوطالب یگانه حامی و پشتیبان رسول خدا صلی الله علیه واله بود. به همین جهت از طرف پروردگار لقب « اسدالله و اسد رسوله » یعنی شیر خدا و رسولش، به او عطا شد. در این باره رسول خدا صلی الله علیه واله فرمودند: «جائنی جبرئیل و اخبرنی بان حمزة مکتوب فی اهل السماوات السبع اسدالله و رسوله» (1)؛ جبرئیل نزد من آمد و به من خبر داد که حمزه بین اهالی آسمان های هفت گانه شیر خدا و رسول خدا نوشته شده است.

 

اولین مدافع حق

امام زین العابدین علیه السلام فرمودند: «لم یدخل الجنة حمیّة غیر حمیّة حمزة بن عبدالمطلب (و ذلک حین غضباً للنبی صلی الله علیه واله فی حدیث السلا الذی القی علی النبی) (2)؛ هیچ غیرتی وارد بهشت نمی شود جز غیرت حمزة بن عبدالمطلب و آن زمانی بود که شکم گوسفند بر روی سر پیامبر صلی الله علیه واله انداختند و او به خاطر پسر برادر خود خشمگین شد.

مسلمانان در روز جنگ احد چنان مردانه جنگیدند که مشرکان مکه مجبور به فرار شدند. کفار بیش از همه از امیرمومنان علیه السلام و حمزه ناراحت بودند، زیرا با آنکه حمزه در روز احد روزه دار بود، متجاوز از سی نفر را کشت

حمزه همواره از پیشقدمان و در صف اول مدافعان پیامبر اسلام صلی الله علیه واله قرار داشته است، چنان که در ماجرای اهانت ابوجهل به رسول خدا صلی الله علیه واله، واکنشی بسیار جوانمردانه از خود نشان داد که در تاریخ مشهور است.(3) همچنین در بیعت عقبه که جمعیت قریش با شمشیر به خانه عبدالمطلب که محل اجتماع مسلمانان بود هجوم آوردند، حمزه به همراه امیرمومنان علی علیه السلام، با شمشیر کشیده جلوی جمعیت ایستاده و قسم یاد کرد: به خدا هر که قدم به این گردنه بگذارد او را با شمشیر قطعه قطعه می کنم. مردم که چنین دیدند عقب نشینی کرده و برگشتند.(4)

اولین سریه (5) سپاه اسلام نیز با سرپرستی حمزه بوده است.(6) همچنین در سال اول هجری در حالی که بیش از هفت ماه از هجرت رسول خدا صلی الله علیه واله نگذشته بود، آن حضرت حمزه عموی خود را همراه با سی نفر سواره از مهاجرین با پرچمی سفید مأمور حمله به کاروان اقتصادی قریش کرد.(7)

در غزوه ابواء که اولین غزوه ای بود که رسول خدا صلی الله علیه واله در آن شرکت می کرد، پرچم سفید اسلام در دست حمزه قرار داشت.(8) همچنین نقل شده است در غزوه عشیره یا ذوالعشیرة که 16 ماه بعد از هجرت رسول خدا صلی الله علیه واله به مدینه واقع شد؛ پرچم سفید آن به دست حمزه بود.(9)

در جنگ بدر هم پس از شروع جنگ، فرزندان عبدالمطلب که حمزه از آنان بود پیشقدم شدند. نقل شده است آیه شریفه « هَاذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُواْ فىِ رَبهِِّمْ  فَالَّذِینَ كَفَرُواْ قُطِّعَتْ لهَُمْ ثِیَابٌ مِّن نَّارٍ یُصَبُّ مِن فَوْقِ رُءُوسِهِمُ الحَْمِیم‏»(10) ؛ در شأن 6 نفری از مومنین و کفار که روز بدر با هم جنگیدند نازل شده است که آن شش نفر عبارتند از: حمزة بن عبدالمطلب که عتبة بن ربیعة را کشت و امام علی علیه السلام که ولید بن عتبة را کشت و عبیدة بن الحارث که با شبیة بن ربیعة به جنگ پرداخت.(11)

 

شیر بیشه جهاد

مسلمانان در روز جنگ احد چنان مردانه جنگیدند که مشرکان مکه مجبور به فرار شدند. کفار بیش از همه از امیرمومنان علیه السلام و حمزه ناراحت بودند، زیرا با آنکه حمزه در روز احد روزه دار بود، متجاوز از سی نفر را کشت. از این رو هند به وحشی که از بردگان جبیر بن مطعم بود پیشنهاد کرد که اگر محمد، یا علی و یا حمزه را بکشی هر چه بخواهی انجام می شود و حاجتت را برآورده می کنم.

وحشى در پاسخ هند گفت: اما محمد که مرا به وى دسترسى نیست و یارانش حلقه وار او را احاطه مى ‏کنند، على هم پیوسته در حال کارزار اطراف خود را به دقت مى ‏نگرد و بدو نیز دسترسى ندارم و اما حمزه را شاید بتوانم به قتل رسانم، زیرا وقتى به غضب مى ‏آید پیش پاى خود را نمى ‏بیند .

حضرت حمزه

وحشی می گوید: دیدم حمزه، جمعیت را مانند گله می راند و به هر سو رو می کند مردان جنگی از جلوی روی او فرار می کنند و هر که با او مصاف می دهد کشته می شود. در صدد بودم تا وقتی که نزدیک من رسید، حربه پرّان خود را به حرکت در آورده و به طرف او پرتاب نمودم، و حمزه به زمین افتاد، مدتی درنگ نمودم تا وقتی که جان داد. بالای سر او رفتم، شکمش را پاره نموده و جگرش را بیرون آوردم و برای هند بردم؛ هند جگر حمزه را به دندان گرفت تا بجود ولی در دهن او مانند سنگ سخت شد و نتوانست بخورد. (از اینجا هند به «آکلة الاکباد» یعنی جگرخوار معروف گردید.) موقعی که ابوسفیان بر کشته حمزه عبور کرد سر نیزه خود را در گوشه دهان حمزه فرو کرد و گفت: ای عاق بچش! حلیس که همراه ابوسفیان بود این عمل او را خیلی زشت و جاهلانه دید، صدا زد: فرزندان کنانه! ابوسفیان خود را رئیس قریش می داند ولی ببینید با پسرعموی خود چه می کند؛ ابوسفیان شرمنده شد و گفت لغزشی بود، خواهش می کنم به کسی اظهار مکن.(12)

در امالی شیخ طوسی آمده استکه در روز احد صدای هاتفی شنیده شد:

لاسیف الا ذوالفقار                        و لافتی الا علی

              فاذا ندبتم هالکاً                           فابکوا الوفی اخا الوفی (13)

«شمشیری جز ذوالفقار، و جوانمردی جز علی نیست، هرگاه خواستید بر کشته ای گریه کنید، بر وفادار و برادر وفادر (حمزه برادر ابوطالب) گریه کنید».

 

سالار شهیدان صدر اسلام

پس از آنکه آتش جنگ فرو نشست و لشکر مشرکین به طرف مکه فرار کردند پیامبر صلی الله علیه واله حال یک یک از یارانش را می پرسید تا آنکه فرمود: از عمویم حمزه چه خبر دارید؟ حارث بن صمه گفت: محل کشته شدن او را می دانم، فرمود: برو و از او خبری برای من بیاور؛ حارث کنار کشته حمزه آمد، ولی وقتی که دید او را مثله (تکه تکه) کرده اند نتوانست برگردد و گزارش دهد.

پیامبر صلی الله علیه واله که دید برگشتن حارث طولانی شد به علی بن ابی طالب علیه السلام دستور داد برو ببین حال عمویت چگونه است. امام علی علیه السلام نیز وقتی دید نمی تواند به پیامبر صلی الله علیه واله احوال حمزه را بیان کند او هم برنگشت.

مسلمان شدن حمزه بر شوکت و عظمت پیامبر صلی الله علیه واله و مسلمانان افزود، زیرا به خاطر او کمتر می توانستند به حضرتش اذیت و آزاری برسانند. او پس از حضرت ابوطالب یگانه حامی و پشتیبان رسول خدا صلی الله علیه واله بود. به همین جهت از طرف پروردگار لقب « اسدالله و اسد رسوله » یعنی شیر خدا و رسولش، به او عطا شد

به ناچار پیامبر صلی الله علیه واله خود به قلتگاه حمزه آمد، همین که مشاهده کرد که شکم حمزه را دریده و جگرش را بیرون آورده و گوش و دماغ او را بریده اند گریان شد و فرمود: بزرگتر از این مصیبت نخواهم دید، و هرگز در جایی درنگ نکرده ام که از اینجا بر من سخت تر گذاشته باشد، خدا تو را رحمت کند که همواره در کارهای خیر کوشا بودی، و به صله رحم علاقه داشتی،... آنقدر گریست تا از حال رفت، آنگاه عبایی که بر تن داشت بیرون آورد و بر بدن حمزه پوشانید.(14)

پیامبر صلی الله علیه واله بعد از شهادت حمزه در جنگ احد فرمودند: « افضل الشهداء حمزة بن عبدالمطلب؛ برترین شهدا، حمزه است».(15)

امیرالمومنین علیه السلام بعدها در نامه ای به معاویه نوشت: عده زیادی از مهاجرین در راه خدا شهید شدند... تا زمانی که شهید ما حمزه کشته شد گفتند «سیدالشهداء» و رسول خدا صلی الله علیه واله او را با هفتاد تکبیر در نماز بر جنازه اش وی را امتیاز داد... سپس فرمود: منا اسدالله و منکم اسدالاحلاف؛ شیرخدا از ماست و شیر قسم خوردن (بر ضد رسول خدا) (16) از شماست.(17)

رسول خدا صلی الله علیه واله همواره به زیارت قبر حمزه می رفت و دستور می فرمود که دیگران هم به زیارتش بروند، و همچنین فاطمه زهرا علیهاالسلام هر شنبه صبح به زیارت قبر حمزه می رفت و او را زیارت می کرد.(18)

 

پی نوشت:

1) المستدرک، حاکم نیشابوری 3: 194؛ مجمع الزوائد، هیثمی 9: 268؛ معجم الکبیر، طبرانی 3: 149؛ کشف الخفاء، عجلونی 2: 344؛ شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید 15: 17 و السیرة الحلبیة، حلبی 2: 534.

2) اصول کافی، کلینی 2: 308؛ تفسیر نورالثقلین، حویزی 5: 72 و وسایل الشیعه، حر عاملی 15: 372.

3) السیرة النبویة، ابن هشام 1: 188؛ المستدرک، حاکم نیشابوری 3:192؛ ذخائر العقبی، طبری: 173؛ سبل الهدی و الرشاد، صالحی دمشقی 2: 332؛ الکامل فی التاریخ، ابن اثیر 2: 83؛ اسدالغابة، ابن اثیر 1: 528؛ البدایة و النهایة، ابن اکثیر 3: 33؛ اعلام الوری باعلام الهدی، طبرسی: 48 و اعیان الشیعة، امین عاملی 6: 243.

4) تفسیر قمی، علی بن ابراهیم قمی 1: 273؛ اعلام الوری باعلام الهدی، طبرسی 1: 144؛ تفسیر صافی، فیض کاشانی 2: 294 و حلیة الابرار، علامه بحرانی 1: 94.

5) سربه آن است که شخص پیغمبر صلی الله علیه واله همراه لشکر نباشد، و اگر پیامبر صلی الله علیه واله باشد آن را غزوه می نامند.

6) تاریخ خلیفه، خلیفة بن خیاط: 34؛ الاستیعاب، ابن عبدالبر 1: 42؛ الدرر، ابن عبدالبر: 96 ؛ ذخائر العقبی، طبری: 176؛ مناقب آل ابیطالب، ابن شهر آشوب 1: 161؛ البدایة و النهایة، ابن کثیر 3: 300؛ اسدالغابة، ابن اثیر 472 و مستدرکات علم رجال الحدیث، نمازی: 200.

7) تاریخ خلیفه، خلیفة بن خیاط: 34؛ الطبقات الکبری، ابن سعد 2: 6 و 51 ؛ الاستیعاب، ابن عبدالبر 1: 43؛ المستدرک، حاکم نیشابوری 3: 187؛ ذخائر العقبی، طبری: 176؛ اسدالغابة، ابن اثیر 2: 47؛ امتاع الاسماع، مقریزی 1: 71؛ الاعلام، زرکلی 2: 278 و اعیان الشیعة، امین عاملی 6: 244.

8) البدایة و النهایة، ابن کثیر 3: 299.

9) اعیان الشیعة، امین عاملی 1: 246.

10) حج: 19.

11) صحیح بخاری، بخاری 5:7 (باب المغازی، باب قصه غزوه بدر)، 5 :242 (تفسیر القرآن)؛ صحیح مسلم، مسلم نیشابوری 8: 246 ؛ شرح الاخبار، قاضی نعمان مغربی 1: 262؛ ذخائرالعقبی، طبری : 89 ؛ مناقب آل ابیطالب، ابن شهر آشوب 3: 7 ؛ تفسیر جوامع الجامع، طبرسی 2 : 4-522.

12) تاریخ الطبری، طبری 2 : 206 ؛ الکامل فی التاریخ، ابن اثیر 2 : 160 ؛ البدایة و النهایة، ابن کثیر 4 : 43 ؛ مناقب آل ابیطالب، ابن شهر آشوب 1 : 167 ؛ اعیان الشیعة، امین عاملی 1 : 258.

13) الامالی، شیخ طوسی : 143 ؛ بشارة المصطفی، الطبری : 433 ؛ مناقب آل ابیطالب، ابن شهر آشوب 2 : 316.

14) مجمع الزوائد، هیثمی 6 : 119.

15) احکام القرآن، جصاص 1 : 85 ؛ تفسیر ثعلبی، ثعلبی 2 : 125 ؛ تفسیر سمعانی، سمعانی 4 : 233 ؛ مجمع الزوائد، هیثمی 9 : 368.

16) منظور ابوسفیان است که قبیله ها را جمع و برای جنگیدن با رسول خدا صلی الله علیه واله هم قسم کرد.

 17) شرح نهج البلاغة، ابن ابی الحدید 3 : 32 و 15 : 182 ؛ الاحتجاج، طبرسی 1 : 261.

18) من لایحضره الفقیه، شیخ صدوق 1 : 180 ؛ تهذیب الاحکام، شیخ طوسی 1 : 465 ؛ المعتبر، محقق حلی 1 : 340.

 

احمد جهانبخش بازدید : 249 چهارشنبه 30 مرداد 1392 نظرات (1)

کتاب پیامک و اشعار مهدوی (2) روز رسانی : 1392/05/22

سیستم عامل : Android,Java,IOS
حجم : 2.06 MB
مجوز : رایگان
تعداد دانلود : 294
تعداد بازدید : 530
7 0
همه نسخه ها        منبع:پایگاه اینترنتی بیت النور
توضیحات
اولین نسخه این کتاب چند ماه (آبان ۱۳۹۱) پیش منتشر گردید و حال این نسخه، نسخه دوم می باشد که با پیامک و اشعاری بیشتر نسبت به نسخه گذشته منتشر گردیده است. در این نسخه قسمت های جدیدی به کتاب اضافه شده که عبارت اند از اضافه شدن پیامک در ایام مختلف مانند ماه مبارک رمضان، ایام فاطمیه، نیمه شعبان، ماه محرم و عید نوروز. این کتاب عیدی به تمام دوست داران و عاشقان حضرت بقیه الله اعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف در عید سعید فطر می باشد.
هزینه استفاده از این کتاب ۳ صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام عصر علیه السلام می باشد.
این کتاب مفید توسط کاربر گرامی آقای سید احمد فنونی تهیه و برای بخش دانلود ارسال شده است.
احمد جهانبخش بازدید : 316 دوشنبه 28 مرداد 1392 نظرات (0)
دوست داری دعایت مستجاب شود؟! عَنْ رَسُولِ اللّهِ صلي الله عليه و آله: مَنْ اَرادَ اَنْ تُسْتَجابَ دَعْوَتُهُ وَاَنْ تَكْشِفَ كُرْبَتُهُ فَلْيُفَرِّجْ عَنْ مُعْسِرٍ. از پيامبر صلي الله عليه و آله نقل شده كه فرمود: كسى كه مايل است خداوند دعايش را مستجاب نمايد، و غم و اندوهش را بزدايد، پس بايد تلاش كندغم و اندوه انسانى را كه در مضيقه است، برطرف نمايد. ميزان الحكمة، ج 8، ص 126 . ارسال براي دوستان سه نشانه بیماری ریا قـالَ اميرُالمؤمنين عليه ‏السلام: ثَلاثُ عَلاماتٍ لِلْمُرائى: يَنْشِطُ اِذا رَأىَ النّاسَ وَ يَكْسِلُ اِذا كانَ وَحْدَهُ وَ يُحِبُّ اَنْ يُحْمَدَ فِى جَميعِ اُمُورِهِ. على عليه ‏السلام فرمود: رياكار را سه نشانه است: هرگاه مردم را ببيند، با نشاط و تحرّك مى‏شود، هرگاه تنهاست، سست و بى‏حال است، و دوست دارد در همه كارهايش او را تعريف كنند. وافى، ج 5، ص 856 ارسال براي دوستان 5خصلتی که به انسان ارزش می دهد امام صادق عليه‏ السلام: خَمسُ خِصالٍ مَن لَم تَكُن فيهِ خَصلَةٌ مِنها فَلَيسَ فيهِ كَثيرُ مُستَمتِعٍ، أوَّلُهَا، الوَفاءُ، وَالثّانِيَةُ، التَّدبيرُ، وَالثّالِثَةُ، الحَياءُ، وَالرّابِعَةُ، حُسنُ الخُلُقِ، وَالخامِسَةُ ـ وهِيَ تَجمَعُ هذِهِ الخصِالَ ـ، الحُرِّيَّةُ. پنج خصلت است كه هر كس يكى از آنها در او نباشد، چندان قابل بهره‏ مندى نيست: نخست، وفادارى؛ دوم، عاقبت انديشى؛ سوم، حيا؛ چهارم، خوش‏خُلقى؛ پنجم، آزادگى؛ و اين [ آخَرى ]، جامع همه اين پنج صفت است. خصال، ص 284 ، ح 33 ارسال براي دوستان یک عامل مؤثر برای افزایش عمر يیامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله: اَكْثِرْ مِنْ الطَّهورِ يَزِدِ اللّه‏ُ فى عُمُرِكَ. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: زياد وضو بگير تا خداوند، عمرت را زياد كند. امالى مفيد، ص 60، ح 5 / حكمت‏ نامه پيامبر اعظم، ج 6، ص 224 ارسال براي دوستان 8 ملاک پذیرش اعمال ! عَنْ اَبى عَبْدِاللّه‏ِ عليه ‏السلام اَنَّهُ قالَ: اَلا اُخْبِرُكُمْ بِما لايَقْبَلُ اللّه‏ُ عَزَّوَجَلَّ مِنَ الْعِبادِ عَمَلاً اِلاّ بِهِ؟ فَقُلْتُ: بَلى، فَقالَ: شَهادَةُ اَنْ لااِلهَ اِلاَّ اللّه‏ُ وَاَنَّ مُحَمَّدا عَبْدُهُ (وَرَسُولُهُ) وَالاِْقْرارُ بِما اَمَراللّه‏، وَ الْوِلايَةُ لَنا، وَ الْبَرآئةُ مِنْ اَعْدآئِنا، وَالتَّسْليمُ لَهُمْ والْوَرَعُ وَالاِجتِهادُ وَ الطُمَأْنينَةُ وَ انْتِظارُ الْقآئِمِ عليه ‏السلام. امام صادق عليه ‏السلام به راوى فرمود: آيا ملاك قبولى اعمال بندگان را به شما خبر دهم؟ راوى گفت: بله، امام فرمود: ملاك قبولى اعمال عبارتند از: 1. شهادت اين كه معبودى بجز خدا نيست و حضرت محمّد صلي الله عليه و آلهبنده و رسول اوست. 2. اقرار و اعتراف به دستور الهى. 3. ولايت اهل‏بيت عليه ‏السلام. 4. برائت از دشمنان اهل‏بيت عليه ‏السلام. 5. تسليم در مقابل اهل بيت. 6. تقوى 7. كوشش در راه خدا و آرامش. 8. انتظار حضرت مهدى قائم عليه ‏السلام. كتاب الغيبة، نعمانى، ص 200 . ارسال براي دوستان بدترین مردم کیست ؟! الإمام عليّ عليه السلام : شَرُّ النّاسِ مَنْ يَتـَّقيهِ النّاسُ مَخافَةَ شَرِّهِ. امام عـلى عليه ‏السلام فرمود: بدترين مردم كسى است كه مردم، به خاطر ترس از شرارت و بدى او، پرهيز و احترامش كنند. غررالحكم ج4 ص178 ارسال براي دوستان انسان خوشبخت کیست؟! امام صادق علیه السلام : السَّعيدُ مَن وَجَدَ في نفسِهِ خَلوَةً يَشغَلُ بها؛ امام صادق علیه السلام فرمود : خوشبخت، كسى است كه براى نفس خود خلوت و فراغتى يابد و به كار اصلاح آن پردازد. بحار الأنوار: ج78، ص203، ح35 ارسال براي دوستان می خواهید روز قیامت فقیه مبعوث شوید؟ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: مَنْ حَفِظَ مِنْ أَحَادِيثِنَا أَرْبَعِينَ حَدِيثاً بَعَثَهُ اللَّهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ عَالِماً فَقِيها. امام صادق علیه السلام: هر كه چهل حديث از احاديث ما را حفظ كند خدا او را روز قيامت عالم و فقيه مبعوث كند. كافي، ج‏1 ، ص48 ارسال براي دوستان با ماه رمضان چگونه خداحافظی کنیم؟! وداع امام سجاد علیه السلام با ماه رمضان : السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا شَهْرَ اللَّهِ الْأَكْبَرَ، وَ يَا عِيدَ أَوْلِيَائِهِ. السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَكْرَمَ مَصْحُوبٍ مِنَ الْأَوْقَاتِ، وَ يَا خَيْرَ شَهْرٍ فِي الْأَيَّامِ وَ السَّاعَاتِ. السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ شَهْرٍ قَرُبَتْ فِيهِ الْآمَالُ، وَ نُشِرَتْ فِيهِ الْأَعْمَالُ. السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ قَرِينٍ جَلَّ قَدْرُهُ مَوْجُوداً، وَ أَفْجَعَ فَقْدُهُ مَفْقُوداً. رود بر تو اى بزرگترين ماه خدا، و اى عيد دوستان خدا. درود بر تو اى گراميترين وقتهائى كه (با ما) مصاحب و يار بودى، و اى بهترين ماه در روزها و ساعتها. درود بر تو ماهى كه آرزوها در آن نزديك است و كردار (شايسته) در آن پراكنده (فراوان) است‏. درود بر تو ای همنشینی که چون پدید آید، احترامش بزرگ است و چون ناپدید شود فقدانش دردناک باشد. فرازهایی از دعای 45 صحیفه سجادیه علیه السلام ارسال براي دوستان روزه چه فوایدی دارد؟ رسول الله صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم : إنَّ اللّه‏َ عز و جل أوحى إلى نَبِيٍّ مِن أنبِياءِ بَني إسرائيلَ : أن أخبِر قَومَكَ أن لَيسَ عَبدٌ يَصومُ يَوماً ابتِغاءَ وَجهي ، إلاّ أصحَحتُ جِسمَهُ وأعظَمتُ أجرَهُ . پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمود: خداوند به يكى از پيامبران بنى اسرائيل ، وحى كرد كه : «به طايفه‏ات خبر بده هيچ بنده‏اى ، يك روز براى خشنودى من روزه نمى‏گيرد ، مگر آن‏كه تن او را سالم مى‏دارم و او را پاداشى بزرگ مى‏دهم» . شُعب الإيمان ، جلد 3 ، صفحه 412 ، حديث 3923 عن أبي إسحاق الهمداني عن ، الفردوس ، جلد 1 ، صفحه 143 ، حديث 512 عن أبي الدرداء نحوه ، كنز العمّال
احمد جهانبخش بازدید : 674 دوشنبه 28 مرداد 1392 نظرات (1)

جهت مشاهده ویژه نامه شهادت عبداعظیم حسنی در موضوعات مقاله ودانشنامه و شعر و... ادامه مطلب نظر یادتون نره

احمد جهانبخش بازدید : 183 دوشنبه 28 مرداد 1392 نظرات (0)
نام مقاله : انفجار اطلاعات اما عجیب اینجاست که باز هم این همان دهکده ای است که در زیر آسمانش بسیجیان در رَمل های فکه زیسته اند، همان دهکده جهانی که در نیمه شب هایش ماه، هم بر کازینوهای « لاس وِگاس » تابیده است و هم بر حسینیه « دوکوهه » و گورهایی که در آن بسیجیان از خوف خدا و عشق او می گریسته اند. دنیای عجیبی است، نه؟
احمد جهانبخش بازدید : 321 یکشنبه 27 مرداد 1392 نظرات (0)

دانلود مجموعه 2 اذان از مرحوم موذن زاده اردبيلي براي استفاده در ماه مبارك رمضان اماده شده است فرمت اين فايل هاي صوتي اذان wma است و حجم بسيار كمي برخور دار است حتما دانلود بفرماييد

 

    دانلود اذان    رمزwww.mihandownload            دانلود - Download Link.com

     

    احمد جهانبخش بازدید : 264 یکشنبه 27 مرداد 1392 نظرات (0)

    نماز شب یکی از عبادت ها و نماز های پر فضیلتی است که قرآن مجیدوروایت های معصومین (ع) به خواندن آن بسیار سفارش کردند.نماز شب در دل شب وهنگام سحر و فرو نشستن غوغای زندگی مادی و نشاط خاصی به انسان میدهد که بی نظیر است.به همین دلیل دوستان خدا همیشه آخر شب را  برای راز و نیاز انتخاب می کنند

    کیفیت نماز شب

    نماز شب 11رکعت است .ابتدا هشت رکعت به صورت نماز دو رکعتی مانند صبح و با نیت نماز شب خوانده می شود.بعد دو رکعت به نیت نماز شفع و در پایان، یک رکعت نماز به نیت وتر خوانده میشود.

    قنوت نماز  وتر

    قنوت نماز وتر یکی از مستحبات پر فضیلت است: در قنوت ابتدا باید در حق چهل مومن دعا کرد مثلا بگوییم:اللهمَ اغفِر لِفُلان، که بجای فلان نام آن شخص را بگویید.بعد 70مرتبه  استغفر الله ربی و اتوب الیه وبعد هفت مرتبه هذا مقام العائذ بک من النار.......

     


    [تصویر:  islamic-parstools-959.gif]

    احمد جهانبخش بازدید : 208 یکشنبه 27 مرداد 1392 نظرات (0)

    چرا پيامبر اسلام ـ صلّي الله عليه و آله ـ در جنگ بدر وقتي بر چاه‌هاي آب مسلط شد آن‌ها را پر كرد و مانع از آب خوردن کفار شدند؛در حالي كه حضرت علي ـ عليه السّلام ـ و امام حسين ـ عليه السّلام ـ به دشمنان خود آب دادند؟لطفا ادامه مطلب بروید...

    احمد جهانبخش بازدید : 210 شنبه 26 مرداد 1392 نظرات (0)

     

     

    ۸۶ سال پیش وهابیت کوردل به بهانه‌های واهی، قبه و بارگاه ائمه اطهار(ع) در قبرستان بقیع را تخریب کرد؛ بارگاهی هشت ضلعی که حدود هشت قرن قدمت داشت و مزار امام حسن علیه السلام ، امام سجاد علیه السلام ، امام باقرعلیه السلام و امام صادق علیه السلام را در خود جای داده بود.

    احمد جهانبخش بازدید : 1648 جمعه 25 مرداد 1392 نظرات (1)

    Flash Required

    Flash is required to view this media. Download Here.

    توضیحات:مداح حاج عبدرضا هلالی درشب 10محمرم 1391 لینک دانلودhttp://rasekhoon.net/media/download/397932/سلام-علی-شاه-شیب-خضیب/                                                         لینک دانلود غیر مستقیم ::دریافت فایل  يمتن نوحه :ارسالی توسط آقای آرمین محمدبیگی

    سلام علی شاه شیب الخضیب حسین غریب 

    ز زین بر زمین خورده خد التریب حسین غریب 

    نوای لب زینب امن یجیب حسین غریب 

    گرفت گودی قتله گاه بوی سیب حسین غریب 

    عاشورا بوی خون میده قتله گاه رو نشون میده 

    وقتی که سالار زینب رو دست مادر جون میده 

    یا ثارالله وبن الثاره بی تو زینب شد آواره 


    نفس هر نفس این نوا میرسید حسین شهید 

    عدو میدوید زینب هم میدوید حسین شهید 

    حسین پنجه بر روی خاک میکشید حسین شهید 

    گمانم که قاتل سرش میبرید حسین شهید 

    بمیرم مجبورت کردن از خیمه گاه دورت کردن 

    گودی گلوت و دیدن با نیزه منهورت کردن 

    یا ثارالله وبن الثاره بی تو زینب شد آواره 



    سلامْ علی نوح قالو بلا شه کربلا 

    سر از پیکرش، پیکر از سر جدا شه کربلا 

    روی تنش پر شد از رد پا شه کربلا 

    فلک غرق خون شد ز خون خدا شه کربلا 

    زخمی ترین مرد جنگ بود زیر تیغ و نیزه، سنگ بود 

    چطور دست و پا زد وقتی میگن تو مقتل جاش تنگ بود 

    یا ثارالله وبن الثاره بی تو زینب شد آواره
    احمد جهانبخش بازدید : 377 چهارشنبه 23 مرداد 1392 نظرات (1)

    دانلودگلچین مداحی های هلالی در سال های 91-92محفل هیئت رضا

     

    لینک دانلودغیر مستقیم uploadyar.com/downloadf-306edf829e35-zip.html

    نام فایل New WinRAR ZIP archive
    نوع فایل zip
    حجم فایل 26.82 MB
    زمان آپلود فایل 14-08-2013 17:30 pm
    تعداد دانلودها 0
    اشتراک گذاری
    احمد جهانبخش بازدید : 311 چهارشنبه 23 مرداد 1392 نظرات (0)

     

                                            حجم فایل :4مگابایت نسبتا خیلی کم حجم فرمت:mp3       لینک دانلود: دانلود  درس اخلاق آیت الله حق شناس(کلیک کنید)   منبع :سایت نوای بهشت +هیئت بیت النور

    احمد جهانبخش بازدید : 286 چهارشنبه 23 مرداد 1392 نظرات (0)

    فیلم مستند داستانی رسول ترک در سه فرمت + متن ماجرا + عکس



    فیلم مستند داستانی رسول ترک
    این فیلم در خصوص زندگی فردی لات و لاابالی است که به واسطه یک لحظه پشیمانی مورد عنایت حضرت اباعبدلله الحسین علیه السلام قرار گرفت و متحول شد...


    دانلود فیلم مستند رسول ترک با کیفیت بالا wmv با حجم 200 مگابایت
    دانلود فیلم مستند رسول ترک با کیفیت متوسط mp4 با حجم 102 مگابایت

    کیفیت 3gp (ویژه موبایل) با حجم 24 مگا بایت را از پیوست دریافت بفرمایید.
    راهنمایی : پس از دریافت هر سه فایل ، همه را سلکت کرده و با کلیک راست گزینه Extract Here را بزنید.

    صوتی رسول ترک با مداحی حاج سعید حدادیان

    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    نوع فایل: rar Rasol Tork.part1.rar  , 9.00 مگابایت  ,  4956 مشاهدات
    نوع فایل: rar Rasol Tork.part2.rar  , 9.00 مگابایت  ,  3698 مشاهدات
    نوع فایل: rar Rasol Tork.part3.rar  , 4.83 مگابایت  ,  2921 مشاهدات
    احمد جهانبخش بازدید : 270 سه شنبه 22 مرداد 1392 نظرات (0)

    مستندشفاعت یا شکایت در هیئات مذهبی را ازطریق لینک زیر میتوانید دانلود کنید دیدنش ضرر نداره

    شفاعت یا شکایت

    نسخه تلفن همراه ( با کیفیت بالا ) با حجم ۴۰ مگابایت

    دانلود نسخه رایانه       ( با کیفیت مناسب ) با حجم ۱۰۰ مگابایت

     دانلود نسخه نمایش خانگی ( باکیفیت عالی ) با حجم ۳۶۰ مگابایت  پارت ۱  پارت ۲   پارت ۳  پارت ۴

    احمد جهانبخش بازدید : 314 یکشنبه 20 مرداد 1392 نظرات (0)

    rozi bi to che ghamigine karimiلینک دانلود :دانلود با حجم ۱۴ مگابایت منبع :هیئت بیت النور+سایت اسلامی دانلود فرمت :mp4قیمت:1صلوات +رایگان  توضیحات :کلیپ مداحی روزای بی تو چه سنگینه  با مداحی محمود کریمی قلبنظر یادتون نره 

    احمد جهانبخش بازدید : 813 شنبه 19 مرداد 1392 نظرات (0)

    قرآن کتاب آسمانی و  دینی ما مسلمانان است که می توان با عمل به رهنمود های آن راه راست و رستگاری را یافت. اینبار برای کاربران عزیز، این کتاب آسمانی بصورت کامل با کیفیتی خوب همراه با ترجمه فارسی و با فرمت پی دی اف (PDF) آماده شده است. امیدواریم مورد توجه کاربران قرار گیرد.

     

    دریافت فایل (لینک مستقیم)   با حجم : 29 مگابایت
    لطفا پس از دانلود یک صلوات بر محمد و آل محمد بفرستید

     

    احمد جهانبخش بازدید : 308 شنبه 19 مرداد 1392 نظرات (0)
    محافظ صفحه ای که امروز آماده کرده ایم یک محافظ صفحه حدیثی میباشد و شامل 2474 حدیث از نهج الفصاحه ، 258 حکمت گهر بار از نهج البلاغه و حدود 800 حدیث دیگر است . همچنین از دیگر ویژگی های این اسکرین سیور اسلامی میتوان به وجود 4 قالب و تم متفاوت و زیبا اشاره کرد. این احادیث بطور تصادفی روی صفحه می آیند و میتوان زمان تغییر صفحه را از طریق تنظیمات آن کنترل کرد.
    دریافت فایل(لینک مستقیم)    با حجم : 6 مگابایت
    لطفا پس از دانلود یک صلوات بر محمد و آل محمد بفرستید
    تصویر نمونه از اسکرین سیور( قالب ابر و باد )

     

     



    احمد جهانبخش بازدید : 355 شنبه 19 مرداد 1392 نظرات (0)
    لوگو ما

    لطفا بنر  ما را در سایت خود قرار دهید تااز ما حمایت کنید کد بنر ما هست <script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1375950899_30420_967_0_300_250_10_1_71" type="text/javascript"></script>

    تعداد صفحات : 5

    درباره ما
    Profile Pic
    هیئت بیت النور از سال 1378 شروع به برگذاری مجالس مذهبی و اردو و جلسات قرانی و...کرد ادرس تهران خیابان هاشمی وکارون کوچه صفر پلاک 22ایمیل ماheyatbn@gmail.comلطفامارادرنظرات خودیاری کنید
    اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    بیشتر از چه مداح استفاده کنیم ؟
    وبلاگ ما در چه سطحی است؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 129
  • کل نظرات : 43
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 18
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 54
  • باردید دیروز : 39
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 137,572
  • بازدید ماه : 179,316
  • بازدید سال : 187,758
  • بازدید کلی : 342,521